Followers

Sabahan Chatters

Tuesday, November 30, 2010

Hellow Sabahan People. Proud 2 Be Sabahan People!!



Salam 1 sabah dan salam damai, so cuti-cuti ni apa plan kamurang? tak kan tiada plan maw pigi mana-mana?
kamurang sudah beli pakaian christmas? hohohoh kalau saya awal lagi beli takut lari bajet nanti.. tapi kan macam gatal juga tangan saya maw pigi shoping time christmas, mesti banyak yang murah tu kan? banyak discount fuhh bikin jeles owhh... tak pa lar... tengok orang shopping pun cukup lar....

Kelmarin saya jalan-jalan dalam facebook a.k.a muka buka. jalan punya jalan saya terjumpa 1 fan page yang mimang tidak puas hati dengan sabah!!!!! ini link http://www.facebook.com/adenbell?success=1#!/pages/kami-benci-org-SABAH/116882928352230 fan page yang sangat-sangat tidak menyukai orang sabah, and saya rasa ini boleh buat tindakan ini.


saya hairan kenapa mereka sangat benci orang sabah, gambar sabah di kasi terbalik lagi?? adakah kita terlalu hebat sehingga di benci? atau sumandak-sumandak and tanakwagu-tanakwagu semua hensom-hensom? haha... biar lar dorang benci kita kerana makin dorang benci kita makin dorang ingat kita kan?? bertuah juga la kita ni kena ingat sampai mati, tapi saya harap juga pihak yang berkenaan sila rujuk hal ini kerana orang sabah tidak pernah buat benda macam ini...

so, kalau kamu maw lawat tu fan page lawat lar tapi jangan "like", kalau kamurang like mean kamurang pun salah seorang dari mereka yang membenci sabah yang tercinta ^___^

So, kita harus berbangga kerana menjadi ORANG SABAH BAH NI Kihoooiii!!!

5 comments:

  1. ada juga ka fan page d fb bnci urang Sabah..tsk.tsk.. pasal apa kunun durang benci Urang Sabah? apa juga yang Urang Sabah buat?haiyaaaa... (-__-)

    ReplyDelete
  2. kasi biar jak durang... durang jeles bha tu.. hbis.. sabah mantap.. hohoho... ^_^

    ReplyDelete
  3. tai'ling'ngung bah dorg itu....dorg jeles sama negeri sabah kita ni' jadi dorg buat2 kerja tailing'ngung.... sia rasa2 kan ini mesti suku sakat c Luca Lucas ini... nah kena dapatan kan... siap...kita tanang saja dulu...jgn kita ikut BUDUH macam diu'rang.... hahahahah....! makin dorg beenci kunun makin kita tenang..lepas itu ANTAK satu kali sampai kohingkow...

    ReplyDelete
  4. Yupe. pelik jugak dorang tu, benci2 sabah jak. Xda kerja lain mau dibuat. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...