Followers

Sabahan Chatters

Sunday, November 21, 2010

Have A BLESSED SUNDAY



Morning Warga Saya Bangga Saya Orang Sabah [SBSOS], apa kabar kamurang?? apa pun keadaan kamurang saya harap kamurang semua ok biarpun tidak ok ^__^ hohoho... Senyuman tu penawar duka kan? So, apa planning kamurang hari ini? Picnic with family? jalan-jalan wif beloved one ^__^? Hang out wif fren, Watch cinema, K-box? Or just stay at Home? Hahahahaha... apapun kamurang buat hari ini hope semuanya berjalan dengan baik dan lancar. Pada driver tu, hati-hati kamurang drive k.. biar lambat asal selamat dia bilang tu pepatah melayu, betulkan?


Well, saya rasa kamurang sudah tingu ini video tapi saya tidak bosan tengok ini video haha.. awal pagi lagi sudah saya watch ini video mimang tidak kering gusi tengok ni video hehehehe :D






Hahaha happy Watching Ini Budi!!!!






Paling saya suka ini video wahahahhaha!!!



Edit by, 
Soujiro tOm

3 comments:

  1. hohohoho...
    slmt berhjung mnggu..(^_^)
    hari ini jalan2...tp pg tnguk2 blog sja..
    xmampu mau jln2 kluar dr rmh..
    ddk dpan skrin kmpter sja..ngee..:D
    lalalala
    (~.~)

    ReplyDelete
  2. wahaha lawatan amal lar ni kan neija hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...