Followers

Sabahan Chatters

Wednesday, December 8, 2010

Waiting For The End



Waiting For The End

This is not the end
This is not the beginning,
Just a voice like a riot
Rocking every revision
But you listen to the tone
And the violent rhythm
Though the words sound steady
Something empty's within 'em

We say Yeah!
With fists flying up in the air
Like we're holding onto something
That's invisible there,
'Cause we're living at the mercy of
The pain and the fear
Until we dead it, Forget it,
Let it all disappear.

Waiting for the end to come
Wishing I had strength to stand
This is not what I had planned
It's out of my control....

Flying at the speed of light
Thoughts were spinning in my head
So many things were left unsaid
It's hard to let you go...

(Oh!) I know what it takes to move on,
I know how it feels to lie,
All I wanna do
Is trade this life for something new
Holding on to what I haven't got

Sitting in an empty room
Trying to forget the past
This was never meant to last,
I wish it wasn't so...

(Oh!) I know what it takes to move on,

Tuesday, November 30, 2010

Hellow Sabahan People. Proud 2 Be Sabahan People!!



Salam 1 sabah dan salam damai, so cuti-cuti ni apa plan kamurang? tak kan tiada plan maw pigi mana-mana?
kamurang sudah beli pakaian christmas? hohohoh kalau saya awal lagi beli takut lari bajet nanti.. tapi kan macam gatal juga tangan saya maw pigi shoping time christmas, mesti banyak yang murah tu kan? banyak discount fuhh bikin jeles owhh... tak pa lar... tengok orang shopping pun cukup lar....

Kelmarin saya jalan-jalan dalam facebook a.k.a muka buka. jalan punya jalan saya terjumpa 1 fan page yang mimang tidak puas hati dengan sabah!!!!! ini link http://www.facebook.com/adenbell?success=1#!/pages/kami-benci-org-SABAH/116882928352230 fan page yang sangat-sangat tidak menyukai orang sabah, and saya rasa ini boleh buat tindakan ini.


saya hairan kenapa mereka sangat benci orang sabah, gambar sabah di kasi terbalik lagi?? adakah kita terlalu hebat sehingga di benci? atau sumandak-sumandak and tanakwagu-tanakwagu semua hensom-hensom? haha... biar lar dorang benci kita kerana makin dorang benci kita makin dorang ingat kita kan?? bertuah juga la kita ni kena ingat sampai mati, tapi saya harap juga pihak yang berkenaan sila rujuk hal ini kerana orang sabah tidak pernah buat benda macam ini...

so, kalau kamu maw lawat tu fan page lawat lar tapi jangan "like", kalau kamurang like mean kamurang pun salah seorang dari mereka yang membenci sabah yang tercinta ^___^

So, kita harus berbangga kerana menjadi ORANG SABAH BAH NI Kihoooiii!!!

Sunday, November 28, 2010

Just For Laugh Part 3~~ Have A Blessed Sunday ALL.



Alow~~ people~~ Wishing u all happy sunday and happy resting, for those working today may god bless u always amen. so, any planing today?

TERLUPA MAKAN

Pada satu malam isteri Udin mengejutkan udin yang sedang nyenyak tidur.

Isteri:  Bang, bangun bang...bangun la cepat

Abu:  hish apa ni kejutkan orang tengah-tengah malam ni

Isteri:  Abang lupa makan ubatla...cepatla bangun.. kan doktor dah pesan kena
          makan ubat sebelum masuk tidur.

Abu:  Ubat apa ?

Isteri: Ubat tidur.

Abu:  wtf!@#$%^&


NENEK Abu

Abu hendak menghantar neneknya yang sakit ke klinik dengan menaiki motor.

Abu:      Mari la naik nek, pegang kuat-kuat yea..nanti jatuh!

Nenek: Iya lah, nenek pegang kuat-kuat la nie...

Abu:     Jangan lupa pegang kuat-kuat yea nek!!! (kata Abu lagi mengingatkan)

Nenek: Iya, nenek dah pegang kuat-kuat la nie, takut sangat.

Abu:     Ok, kalau begitu kita berangkat ya, nek.

Abu lalu 'merempit' motornya, lalu terdengar benda jatuh BUUAAAAKKKK!!!!!

Abu terperanjat, lalu menoleh ke belakang, dan ternampak si nenek terjatuh
dari motornya.

Abu:     Lah kenapa boleh jatuh gak nie, nek?!! Nenek tak pegang kuat-kuat
agaknye?

Nenek: Nenek dah pegang kuat-kuat dah tadi!!!!

Abu:     Nenek pegang kat mana?

Nenek: pagar rumah.

Abu:    Wtf!!!@#$%^&*."


Friday, November 26, 2010

Re: Mising girl Sudah di jumpai


Menurut Sumber-sumber yang di percayai, Missing girl sudah di jumpai dan sekarang sedang berada di balai polis karamunsing, so, siapa yang terjumpa atau yang kasi report jutaan terima kasih dan tidak lupa juga pada user Saya bangga saya orang sabah yang share link missing girl, begini lar baru urang sabah, tolong sama tolong. SABAH BAH NI KAW PIKIR!! Gambateh !!


Syukur tiada apa-apa terjadi ama ni sumandak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...